About

Mesmeea Cuttita este un personaj din romanul Angelus de Ruxandra Cesereanu (vezi Editura Humanitas, 2010). Simpla Mesmeea (fără Cuttita) este un personaj dintr-o altă carte a Ruxandrei Cesereanu, anume Nebulon (vezi Editura Polirom, 2005). Dacă prima Mesmee din Nebulon era o magiciană sumbră, Mesmeea Cuttita este o fată neogotică, de vreo 2 m înălțime, care obișnuiește să zboare destul de des prin zona Second Life.

Reclame

9 răspunsuri to “About”

 1. voroncas Says:

  hmm… poate ca pur si simplu nu va impacati cu mediul wordpress; chiar si asa, insa, n-as putea decat sa va recomand sa (mai) personalizati pagina aceasta, sa devina un spatiu viu pana la urma.

 2. fox Says:

  La Multi Ani !

 3. renard Says:

  timpul deformeaza, devenim de nerecunoscut (poate fata de amintirile a ce am vrut, poate fata de orice ne-am imaginat). ne pregatim mereu pentru necunoscutul din celalalt, dar nu va fi niciodata deajuns. (uite, eu am obtinut dovezi incontestabile din filme si carti ca exista ingeri fara aripi. 🙂 (o tema veche care revine din cand in cand.)
  imaginile noastre familiare vor fi intotdeauna prea putine, si au darul de a se juca cu noi, cand le suprapunem peste noile viziuni ajung sa imprumute nefericit.
  🙂
  ce vreau sa spun ? este mai bine sa ai incredere in inorog sau unicorn, sau nu mai stiu ce alte fapturi de vraja vei fi dispusa sa creezi in Second Life.

 4. timp pentru povesti Says:

  Sint aici pentru ca mana ezita. Am citit pe blogul tau asa cum am vrut, si nu m-ai oprit. Si pentru ca povestea m-a prins, multumesc. Avem cu totii nevoie de basm.
  Asadar, pentru cea care stie sa scrie povesti:

  La Multi Ani !

  Pentru cei care stiu sa le si traiasca:

  Un An Nou Fericit !

 5. mesmeeacuttita Says:

  multumesc de urari, asa sa fie, le intorc si eu! lamultiani!

 6. alint Says:

  Sarbatori Fericite, Vrabiuta ! 🙂 Stii ca ? pentru asta esti aici pe pamant, sa te ocupi de nevoile noastre de vise !
  Fie sa dispara din viata ta orice umbra de teama.

  • mesmeeacuttita Says:

   am impresia ca imi intra comentarii pierdute si ratacite pe cine stie unde…
   ce ciudat!

  • alint Says:

   Ei, poate ca trebuie citite ca vorbele unui oracol, nu sunt prea mult de inteles in fapt, sau interpretarea e deschisa fiecaruia, in functie de cum citeste sau chiar felul in care se afla cand citeste.
   Dincolo de zambet, eu banuiesc un mesaj destul de ferm, bine tintit; daca tinta exista, asta e cu totul altceva, Si oricum in cazul unei calatorii pe taramul fictiunii singurul lucru pe care poti fi sigur e fictiunea, Poti fi sigur doar ca ai tintit, dar ce s-a intamplat dupa asta cu sageata, cu tinta, e de neimaginat, si imposibil si chiar de nedorit de controlat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: