Wrecked

Postmoderna cină cea de taină a lui Sam Taylor-Wood (Wrecked) a fost, în cadrul expoziției Sensation, un soi de sinteză a autorilor/artiștilor plastici (auto-comentându-se, în limitele unui narcisism cu miză de interrelaționare), dar mai ales o rescriere a cinei și a răstignirii, în cheia întoarcerii la o religie matriarhală… Sam Taylor-Wood fiind chiar ea răstignita! M-am și gândit atunci (nu știu de ce) cum ar arăta o astfel de cină (pictată) cu prietenii mei din copilărie (fetițe, băieți) și cu părinții noștri pe vremea când încă nu îmbătrâniseră de tot, ci erau încă tineri!

Reclame

8 răspunsuri to “Wrecked”

 1. FID Describor Says:

  De imaginat, cred ca se poate imagina orice. La cum arata lumea insa, devine din ce in ce mai important (?) sa stim/stiu ce se intampla mai incolo de asta.
  Pare ca Mesmeea a performat o tarotica rearanjare a expozitiei cu pricina, tocmai in preajma solstittiului. Harta care s-a configurat e teribila, ca si imaginile ce o compun.

  • mesmeea cuttita Says:

   adevarul este ca am vazut in expozitia Sensation un soi de rearanjare comisca a lumii, daaaa! (prin instalatii artistice)

   • FID Describor Says:

    Trebuie sa fie cineva destul de intelept undeva, ca sa vada ca ‘vechile’ imagini au devenit ‘noile’ imagini si ca, de fapt, lumea nu s-a schimbat prea mult. Sau cum sa spun? Ca s-a schimbat de fapt de tot. Si ca aproape ne intalnim cu noi pe strada si nu stim cine suntem.
    Mereu imi aduc aminte de un mic text al lui Kafka, in care el vine intr-o seara acasa si se intalneste in camera cu un mic spirit, un spirit-copil.
    Inflamatiile imaginarului. Ele vor spune ceva.

   • mesmeea cuttita Says:

    de micul spirit din spusele tale avem nevoie mai multi, cred!
    🙂

 2. ora25 Says:

  ochii mei s-au oprit în faţa de masă şi mi-au amintit subit că până şi mitul că o foaie nu poate fi îndoită mai mult de 7 ori a fost demontat.http://en.wikipedia.org/wiki/Britney_Gallivan

 3. mesmeea cuttita Says:

  morfeosora vine intotdeauna cu surprize proaspete si inventive!
  gracias 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: