obiectul roșu

Uneori, când Julian Barnes cusurgește excesiv, nu îmi rămâne decât să postez un poem tocmai în contra teoriei sale minuțioase cum că dragostea este secundară. E, de altfel, și textul meu de intermezzo pentru vremea în care mă voi afla, ca în aproape fiecare vară, pe o insulă grecească, iar viața mesmundică aici pe blog va fi întreruptă. Voi relua anti-chimbalul la întoarcere, după dorita-mi persefonizare.

5 răspunsuri to “obiectul roșu”

 1. SatanicVals Says:

  who do you need.. who do you love.. when you come undone?

 2. coramica Says:

  Cand spuneti de maduva, ma gandesc la iubirea din toate profunzimile fiintei. Iubirea contine mirosul tineretii si al batranetii, e de fapt o poveste a vietii, a trupului si a inimii. Iar inima bate in piept, pieptul, „regiune calda”. Mi s-a parut tulburatoare imaginea cu asteptarea momentului iubirii:”am racorit odaia am spalat podeaua am parfumat matasea”. Eu vad aici o invitatie la iubire pasionala, de aici si imaginea obiectului rosu, care apare si in titlu.

 3. mesmeeacuttita Says:

  raspund cu intarziere. coramica are dreptate si zice bine. dar nu stiu de ce, dupa atata vreme de la postare, simt nevoia sa retrag poemul de pe blog si sa nu il mai expun. sa nu mi-o ia nimeni in nume de rau daca voi face astfel !

 4. coramica Says:

  Cum doriti…dar e prea frumos, nu merita sa faceti asta. Lasati-l aici, ca e placut privirii…si inimii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: