Entry for June 02, 2009

Nu am de gând să părăsesc corabia decât în ultimul moment (adică în 5 iulie când plec la ferma lui Dinescu de la Cetatea, cu atelierul de scriere creatoare în proză, cu şeherezazii mei studenţi). Până când yahoo 360 va funcţiona voi fi şi eu aici. După aceea voi avea o altă adresă mesmeică (prin urmare tot Mesmeea voi fi). Pe wordpress mai am un blog (socio-politic). Nu-mi place acolo, e monoton şi sec şi aţos. Probabil, însă, că tot acolo voi adăsta şi cu farmazonli(n)kurile de aici. Fiindcă nu văd unde altundeva să mă mut cu mobila şi hainele şi cărţile. Şi cu jucăriile (în bună funcţiune sau stricate).

13 răspunsuri to “Entry for June 02, 2009”

 1. Mesmeea Says:

  pictura somnoroasa de leonor fini.

 2. Corina Says:

  dar in mesajul lor spuneau ca poate fi transferat blogul. eu am dat click pe linkul propus de ei si absolut toata informatia a fost salvata fara ca eu sa mai fac altceva. nu stiu cum va fi cu accesul la blog, adica nu am priceput daca numai cei conectati vor putea citi. in orice caz, ideea e ca informatia poate fi salvata.

 3. Mesmeea Says:

  voi incerca si eu asijderea. mai incolo. si daca se poate pastra tot, asa voi face. din cite stiu, dupa inchiderea yahoo 360, acelasi sistem intentioneaza sa se redeschida, dar altfel…

 4. Blanche Fleur Says:

  Eu am plecat pe wordpress, dar scriu si pe multiply pt francofoni, ca am multi in lista, ei au ajuns acolo

 5. carmen does Says:

  eu abia astept sa va mutati! ca sa vedeti – sper – ca wordpress-ul se poate umaniza pana la urma. vorba aia… omul sfinteste locul.

 6. Mesmeea Says:

  uh, girls, dar am deja un blog pe wordpress si scriu atit de rar acolo fiindca ma plictiseste locul!!! ce sa caute mesmeea acolo? nu prea stiu ce sa fac. poate o las pe mesmeea definitiv aici… sa piara impreuna cu yahoo 360!

 7. Artemis Says:

  Nu, nu, si nu!…

 8. carmen does Says:

  stiu blogul celalalt, dar e vorba si de alt registru, alte teme etc. in schimb, cred ca mesmeea acolo va schimba si fatza wordpress-ului. om vedea…

 9. Harpy Says:

  Yahoo 360 nu salveaza decat ultimele doua intrari de pe blogul vechi pe adresa noua. De asemenea nu exista un blogroll sau cine stie ce facilitati de tehnoredactare. Asadar salvarea …manuala e sfanta!

 10. Blanche Fleur Says:

  Doamna Mesmeea, va puteti face o alta pagina, noua, cu un design fain, asa ca Mihaela Ursa, o sa vedeti ca va fi super. Am vazut pagina cealalta pe wordpress, aia sa ramana asa, neagra, iar dvs sa va faceti una mai colorata, cat permite wordpressul , bineinteles. Parerea mea

 11. Mesmeea Says:

  marturisesc (si prin aceasta raspund multora) ca ezit intre a lasa blogul mesmeic suspendat aici pe yahoo 360 si a incepe un blog nou (fie sub acelasi nume, fie sub nume nou, necunoscut + drept care cine va ghici, va ghici, iar cine nu, nu!)

 12. Blanche Fleur Says:

  Pai, succes, va fi un blog superb

 13. Blanche Fleur Says:

  Blogul meu e la adresa cutza40.wordpress.com. Cutza, de la catzel, ca am unul, o catzelusa, o cutza, adica, 40 de la varsta, iar blogul se numeste „O poveste frumoasa”. Povestea asta contine fapte de viata, povesti, impresii despre carti, probleme sociale. E povestea vietii in general, cu bune si cu rele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: