Entry for August 02, 2008

PRECIZARE


imi scrieti destui si destule mesaje, dar fara sa fiti legati/legate mesmeic de blogul acesta. ei bine, sistemul nu ma lasa sa va raspund decit daca postati mesajul la un text de pe blog (in chip de comentariu) sau daca faceti parte din lista de friends (din pacate, este un tembelism specific pentru yahoo 360). altfel, nu. habar nu am de ce (probabil ca sa poata fi controlati numeric actantii de pe yahoo 360, e doar o banuiala). asa ca toti aceia/acelea care imi comentati blasturile in particular sau imi scrieti fel de fel de mesaje (tot in particular) legate de textele postate, iata motivul pentru care nu primiti raspuns de la mine (nu am cum sa va dau acel raspuns, sistemul nelasindu-ma sa il trimit – imi apare chiar scris cu rosu avertismentul ca mesajul meu de raspuns nu poate fi trimis). ultima intrebare pe care am primit-o suna asa HOW DO U DO THAT?

7 răspunsuri to “Entry for August 02, 2008”

 1. Blanche Fleur Says:

  haideti atunci pe wordpress sau pe multiply, e mult mai usor de scris , de comunicat. eu am deja cont pe amandoua. de ce nu?

 2. Mesmeea Says:

  de comunicat o fi fiind mai usor pe cele doua retele amintite, dar imbierea la scris este mai uscata. yahoo 360 are forme de tembelism acut la sistemul de postare si comentariu, dar imbie cu asupra de masura la scris, mai cu seama la scris fantasmatic si fantasmagoric. celelalte doua retele sint mai seci.

  in plus, pe wordpress am deschis de mai bine de o jumatate de an un al doilea blog, umplut doar cu texte „grave” (adica anti-jucause, anti-mesmeice, anti-literare, ca sa fiu mai explicita). dar postez rar acolo, tocmai fiindca nu ma imbie neaparat.

 3. eschimosss e Says:

  de unde-i graffitiul si care-i raspunsul la how do u do that?

 4. Blanche Fleur Says:

  Ok, imi permiteti sa va dau o invitatie aici, pe yahoo 360?

 5. Mesmeea Says:

  a. e un graffiti din rio de janeiro

  b. how do u do that este o intrebare pusa de cineva (o carmen) careia nu i-am putut raspunde, intrucit yahoo 360 nu m-a lasat si se referea la blastul de azi (care nu va mai fi miine) – „la sfirsitul a ceva vine un moment cind trebuie sa te rupi chiar si de amintirea insuportabil de frumoasa a ceea ce a fost cindva” (e un citat din rushdie – pamintul de sub talpile ei). iar raspunsul meu provizoriu ar fi acela ca, atunci cind se sfirseste ceva, trebuie sa se incheie ori sigileze si partea frumoasa a ceva ce a devenit urit. descilceasca cine poate. fireste, nu garantez ca acest lucru a si vrut sa il spuna rushdie.

  c. nu am priceput exact la ce se refera invitatia lui didi. la o fantasmagoriseala aici, pe loc, pe blogul mesmeic? pai asta fac deja de multa vreme in casa mea de joaca…

 6. Blanche Fleur Says:

  adica, in lista mea, dar nu e problema, ca putem comunica si asa,oricum fantasmagorisim de fiecare data

 7. Mesmeea Says:

  okitoki

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: