Entry for January 31, 2008

Iama prin bloguri

(II)

Am mai scotocit cîte ceva zilele acestea (tot vreo 100 de bloguri am luat la pieptănat şi depănat) şi am mai găsit bloguri captivante ori întrucîtva aiuritoare (am găsit şi oarecare înţelepciune pe dînsele, zic cu hîtroşenie respectuos-ironică!). Unele sînt cam programatic provocatoare, dar important este să fie scrise bine şi mai ales redactate cu plăcere. Exclusiv în româneşte, deocamdată (dar am găsit şi nişte bloguri străine destul de incitante pentru daydreamers, vorba lui David Lynch, dar şi pentru obişnuiţii nightdreamers – acestea rămîn, însă, pentru altădată). Ce-ar trebui să spun: poftă bună?

Iată-le:

http://www.igu.ro/latrecut

masa-pustie.blogspot.com

blog.jubjub.ro

ratonul-iscoditor.weblog.ro

memorii-bizantine.weblog.ro

P.S. 1:

Ca să fie limpede – nu cunosc identitatea niciunuia dintre cei care se ascund în şi după aceste bloguri (deci reclama pe care le-o fac este întru totul gratuită, iar indivizii cu pricina bănuiesc că nici nu au cum să afle vreodată de publicitatea în favoarea lor, întrucît funcţionăm în sisteme diferite de blogging).

P.S. 2:

Pe această cale anunţ mustăcind oarecum că mi-am deschis un al doilea blog (exclusiv grav şi eseistic, fără pic de literatură şi fără psihedelisme) la adresa

ruxandracesereanu.wordpress.com

Aici voi afişa fragmente din cărţile mele despre România (doar fragmente), respectiv texte muştruluitoare, pamfletare. Ori, dimpotrivă, cu miză etică. Deocamdată de-abia am început afişarea textelor, aşa că blogul cu pricina e cam golaş (are doar vreo 10 postări)!

7 răspunsuri to “Entry for January 31, 2008”

 1. carmen does Says:

  eu cred ca mesmeea are foarte mult timp la dispozitie, sa caute si sa descopere. sau sta de fapt intr-un soi de ‘bucla’ temporala?

  interesanta poza, dar cred ca magritte se pricepe mai bine. 🙂

 2. Cata Says:

  M-am uitat pe la friendlyfrog de data trecuta.Simpatic blog!

 3. Mesmeea Says:

  pentru carmen does – frumos spus, ca stau intr-o bucla temporala, poate ca-i asa. am terminat de corectat lucrarile de examen (deocamdata), asa ca am oarecare vreme pentru tot felul. scriu la un eseu despre sabato si cortazar (pe care ii recitesc pe bucatele – despre eroi si morminte si rayuela), mai scotocesc pe bloguri cit mai scotocesc (mai fac o lista, doua, si apoi gata, sa mai scotoceasca si altii! kaput). ma uit la filme de discovery, despre stephen hawking si gaurile negre. si la documentare despre feline.
  pentru raluca – sint si pe lista 2 niscaiva simpatici, chiar nabadaiosi, unii din ei!

 4. Blanche Fleur Says:

  si pe Multiply e lume simpatica

 5. Mesmeea Says:

  am uitat sa spun – fireste ca si eu astept (si pot primi) recomandari pentru varii bloguri incitante din zona (mai ales daca sint axate pe onirism, psihedelic etc.). asa ca merci, Didi!

 6. Blanche Fleur Says:

  Pai, Multiply e cam nou, asa ca nu prea stiu ce are.Am gasit lucruri dragute, dar cum e la inceput…Si nu am vazut multe pe temele amintite

 7. Mesmeea Says:

  nu face nimic. lista urmatoare de bloguri suprarealiste (in limba engleza) va compensa ceea ce nu se gaseste in limba bastinasa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: