Entry for October 19, 2007

Epistolă în miniatură

Le-am ţinut adesea tinerilor mei prieteni discursul pro-domo (şi, poate, uşor tipicar) cum că sunt norocoşi dacă în viaţa lor de început întâlnesc magicieni şi magiciene care să le facă existenţa mai interesantă! Dar am uitat să le spun cât de minunat este pentru magicieni şi magiciene (mai ales dacă aceştia sunt la maturitate) să aibă parte de spiriduşi iscusiţi, curioşi, vii şi jucăuşi. Căci aşa este cel mai adevărat: ca şi unii şi alţii să dăruie şi să ştie cum să facă lucrul acesta cu bucurie ori măcar cu voioşie. Aşa încât le mulţumesc cu întârziere tinerilor mei prieteni şi anti-ucenici (sic!), pur şi simplu pentru faptul că există şi că îi am alături: proaspeţi, dezinhibaţi şi autentici! În fotografia de mai sus sunt doar câţiva dintre ei.

5 răspunsuri to “Entry for October 19, 2007”

 1. andreea m Says:

  Foarte frumos! Sunt norocos intr-adevar sa te aiba. As fi vrut sa am si eu o „magiciana” ca tine..

 2. Mesmeea Says:

  cum ziceam, norocul, este de ambele parti. si e bine ca ambele parti sa constientizeze acest lucru, pentru ca jucausenia si voiosia vor fi atunci in cunostinta de cauza.

 3. Sharashka Says:

  ucenica intra si ea la categoria anti-ucenici? oare de ce sunt confuza – sa fie de vina o anumita v…i…s….i..n..a…t…a?! ay, nomina odiosa!! ilalai!!

 4. Mesmeea Says:

  sharashka intra, fireste, la categoria jucausi, vii, isteti, iscusiti… si cite si mai cite. sharashka-i o nazdravana! si o anti-ucenika… prin vocatie.

 5. Sharashka Says:

  hehe!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: